Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13apr/170

Sappen maken!

Vandaag moesten we eigenlijk heel vroeg op Johannes had fysio, maar ik kon er niet uitkomen dus bleef ik liggen tot half 10. Nou ja dan de dag maar snel beginnen  met wat was en vaatwasser draaien. Dieren verzorgen en de andere dagelijkse zaken. Vandaag kwam de smoothie maker binnen en de lampen voor aquarium. Ik probeer uiteraard direct de smoothie maker uit, moet ff wennen aan het sluitsysteem, maar  verder super handig fruit/groente in beker vastdraaien omkeren mixen en drinken. Het reinigen het zelfde maar dan kleine beker water klikken draaien en spoelen, schoon is de boel. Ben er erg blij mee. uiteraard direct smoothie gemaakt, ik had al wat spullen aangeschaft. Het eerste werd een sinaasappel wortel sapje.

sinaasappel-wortelsap

 

Later nog eentje 50 ml sinaasappelsap, 1 kiwi, 10 witte druiven, 3 blaadjes munt en deze was ook erg lekker. Ik heb voor mezelf een doos fruit besteld via Greetz,, die hebben een speciaal voor smoothies met een receptenboek en die komt morgen. Ik heb nu al druiven, kiwi, banaan, pruim, meloen, appels, sinaasappels, mango en dan nog de groentes kortom we gaan sappen. Weer eens wat anders met Pasen, dit jaar dus gezond en sappen.

Let's mix and shake

De dag vliegt om en in de avond makt Johannes de nieuwe led lampen in aquarium en kijken The Passion.  Ik bel met broertje en moeders en dan is het weer bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.