Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12apr/170

aquarium opknappen, nieuwe vissen

Vandaag redelijk op tijd uit bed, dieren verzorgd. spelletje, prijsvragen gedaan, ook weer aan het haken. Dus de dag was eigenlijk zoals alle anderen. In de middag zijn we even naar Erica gegaan om twee bossen appelblad te halen, dat si voer voor de flappentakken. Die moesten ook nieuw zand hebben en dus meteen naar de Jumper. Bij Jumper ook vissen gekocht 6 clown botia's  en 25 kardinaal tetra's. Nu is de bak weer levendig. Johannes heeft de planten gesnoeid en er komen nieuwe led lampen aan en dan is alles weer tip top. Gewoon erg mooi en genieten van de  bak.

 

 

 

 

In de avond wat tv gekeken en dan is de dag weer om, ik hoop op zon en meer zon maar voor nu is het fris, grijs en koud en zelfs wat nat. Nou ja het is ook nog vroeg in het jaar, wie weet volgende week weer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.