Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10apr/170

Sappen en Shakes

Vanmorgen kwam ik pas rond 10 uur uit bed. Het was een heerlijk maar druk weekend. Ik heb wel mijn twee fietstrainingen gedaan, ging niet van harte maar  red nu wel 5.4km i.p.v. 5.0-5.2km. Kortom eigenlijk voelde het niet zo goed, maar het was dus heel erg goed. Ik doe de dieren, rommel op de pc, speel mijn spelletjes. Ik bel; met Jeanette en we kletsen heerlijk bij. Ook Lianno spreek ik in de avond even, gezellig. Ik krijg een mail dat ik een kookboek heb gewonnen, sappen en shakes.

Tja dan moet je ook een goede sappen maker hebben en toevallig zag ik hem bij de Lidle in de Webshop aanbieding en nog helemaal gaaf uiterlijk en mijn kleur, paars! Besteld en nu wachten tot die ergens deze week wordt bezorgd, leuk ben erg benieuwd.

 

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.