Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/170

Verjaardagsfeestje Feline, 3 jaar!

Vandaag op tijd op en na het ontbijt spullen pakken en op naar Bennekom. Dinsdag wordt Feline alweer 3 jaar en dat vieren we vandaag. Het is schitterend weer en we zitten heel de dag buiten. Lianno vermaakt zich prima op de trampoline en speelt heel lief met Feline. Inge haar paard Mabel heeft veulen gekregen Shakira en die is nu van Hanneke en  jawel rond 20 april krijgt zij ook veulen, zo mooi en spannend. Ik ben dus lopen naar stal gegaan om de zwangere dame eens te bewonderen. Ik ben erg bang voor paarden, maar deze zijn erg lief end an durf ik wat meer. We hebben het erg naar onze zin en eten patat met snack en daarna brengen we Lianno naar de groep en rijden door naar Lelystad.  Ik ben dan helemaal op het lukt me prima heel de dag op de rollator zitten maar ik merk dat mijn rug het wel erg zwaar heeft en het erg vermoeiend is, maar ach het was top en zo leuk die meiden. Ik heb Fenna eten gegeven...nou ja geprobeerd ze at wel maar zat ook helemaal onder, nou is dat gelukkig altijd zo zeggen ze maar het was wel leuk. Hieronder een foto impressie van de dag.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.