Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8apr/170

Voortuin mooi gemaakt

We hadden planen gemaakt om te gaan fietsen naar de nederzetting, maar het weer viel tegen. Dus plannen gewijzigd, dieren verzorgd en begonnen tuin leeg te halen. we zijn in de auto gestapt en naar Almeerplant gegaan om nieuwe potten voor in de voortuin te halen, we hebben mooie gevonden en terug naar huis. Gelukkig kwam de zon ook nog even dus aan de slag. We hebben ook het vogelvoer huis van achter naar voren gebracht tot de achtertuin klaar is en  uiteraard aan de ketting  gelegd, bang dat hij anders verdwijnt dus hangslot om de boom heen. De hele voortuin weer netjes, snoeien had Johannes al gedaan, nu nieuwe potten en vegen en alles tip top in orde. Lianno heeft hard meegewerkt en dan ploffen we allemaal neer met eten op schoot voor de tv. In de avond nog wat gamen en kletsen en dan is er weer een dag om. Ik krijg ook nog een pakketje en heb de dvd box seizoen 6moordvrouw gewonnen, ben benieuwd wat ik ervan vindt.

 

aan het werk

Bamboe

Dwerg appel

Fuchsia en blauwe druiven

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.