Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4apr/170

Heerlijke zonnige dag en brandnetelsoep

Vanmorgen op tijd eruit, Sjoerd kwam en dus schoon huisje. Sjoerd zijn vrouw Dien heeft verse brandnetelsoep gemaakt, doet ze elk jaar zo lekker en gezond!

Ik verzorg de dieren, doe prijsvragen en speel spelletje, mijn dagelijkse dingen. Tussendoor zit ik in de zon voor het huis. Er zijn jonge mussen zo leuk om naar te kijken. Ik hak dan ook de knoop door en neem contact op met mijn wijkteam over een woningaanpassing, men gaat me terug bellen voor een afspraak. Het is al raar dat ik niet eens voorkom in hun systeem, maar goed geen probleem we wachten het rustig af. De monteur komt en plaatst meet apparatuur voor de nachtmeting, dit is elk half jaar voor de nachtelijke beademing.  
Ik ontdek een nieuwe Nederlands talige zanger, wordt vast de nieuwe Guus Meeuwis. Mooie stem, heerlijke tekst kortom luister maar even.

Verder rij ik lekker rond in de wijk, Pokemons jagen. Ik maak eten en we eten bij de tv. Johannes heeft een late call en dat gebeurt wel vaker als je met de andere kant van de wereld werkt. Verder was de dag zo weer om. We tellen af naar de tuinrenovatie en het feit dat Lianno een week komt logeren.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.