Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1apr/170

Dagje Alphen a/d Rijn

Vandaag beetje uitgeslapen en helaas is het weer grijs en nat vandaag. later op de dag minder nat en web bewolkt. De ochtend thuis bezig geweest en dieren verzorgd. In de middag naar Elisabeth en Erik gegaan. Eindelijk hun huisje bewonderen. Het is erg mooi hui sen goed te doen voor mij en het wordt dan ook een gezellige middag en avond. ze wonen trouwens om de hoek van Archeon ook handig. We gourmetten gezellig en de avond vliegt weer eens om. Tegen half 12 uur thuis en nog wat bijkomen en dan douchen en bed in. Het was een super gezellige middag/avond en ben erg blij dat ik nu ook weer naar hun toe kan ipv dat zij altijd naar ons moeten komen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.