Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mrt/170

Naar de Keukenhof in Lisse

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam gezellig de boel even doen. Johannes had een vrije dag en dus gezamenlijk erg gezellig gekletst. Toen kwam de AH dus boodschappen weer binnen. Toen Sjoerd klaar was zijn wij plastic gaan dumpen in container, tanken en op naar Lisse.  Rond middaguur waren we daar, erg mooi en zonnig weer. We dronken koffie met muffin en hebben heerlijk rond gekeken. Veel bollen in bloei al waren we erg vroeg ion het seizoen. het was niet heel erg druk, wel veel auto's, maar in het park merk je weinig daarvan. later lunch genomen aspergesoepje, koffie en broodje ossenworst.  Toen we bijna rond waren kwam er wind, trok het dicht en vielen er wat spetters, bij de auto aangekomen begon het te regen. Prima gepland zo. Dit waren kaartjes die ik had gewonnen, leuke prijs en heerlijk dagje weg. Thuis even wat gegeten en wat tv gekeken en nu is het weer bedtijd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.