Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/170

Kikkerdril en kikkers

Vandaag op tijd eruit en dieren verzorgd. Prijsvragen forum bijgewerkt en druk geweest met spelletje, haken en wat lezen. De jaarlijkse belastingaangifte gedaan, wordt je ook niet vrolijk van als de voorlopige aanslag weer zoveel afwijkt in percentages over de inkomsten als de werkelijke aanslag, maar het is niet anders. Vandaag verder kalm aan gedaan wel drie keer 5KM fietstraining gedaan, maar verder niet zoveel ik had erg veel last van buikpijn en buikloop dus veel op en neer gewaggeld naar de wc. In de avond wat tv gekeken en dan is er weer dag om.

Vorig jaar hadden we kikkerdril geregeld en de kikkertjes kwamen en groeiden en wel zo hard dat die kikkers nu zelf groot zijn en kikkerdril hebben gelegd in de vijver, gaaf hoor. We hebben de kikkerdril in aparte bak gedaan in de voortuin, want anders wordt het visvoer end at willen we niet, zodra ze groot genoeg zijn gaan ze terug naar vijver.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.