Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mrt/170

Dag scootmobiel!

Op tijd opgestaan na een goede diepe slaap, ik was kapot na de aanval en nu nog wat naweeën. Sjoerd kwam dus huisje mooi aan kant. De zon is heerlijk en ik geniet ervan.  Ik verzorg onze dieren en geniet van de grote Flappentak man met zijn vleugels, zo gaaf van ei tot volwassen dier.  Tegen de lunch komt er iemand de scootmobiel ophalen, ik zwaai hem uit weer een tijdperk dat we kunnen afsluiten.  Ik hoop dat de volgende eigenaar er nog veel veilige kilometers mee kan gaan maken. Voor mij is het nu allemaal in de rolstoel.  Ik haak weer wat doe prijsvragen en speel spelletjes. De gewonnen kaartjes voor de keukenhof zijn binnen wordt leuk dagje uit volgende week.  Ik maak lekker witlofsalade als avond eten en na het eten gaan we stukje lopen langs het Gelders diep, het is erg mooi weer en Johannes moet lopen en ik ga gezellig mee in rolstoel. Thuis gekomen doe ik nog een fietstraining van 5 KM en dan moedigt Johannes mij weer aan, we zijn goed bezig. We roken nog steeds alleen buiten en dat scheelt de helft.  Dan kijken we nog wat tv en dan bedtijd, he tis mooi geweest voor vandaag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.