Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27mrt/170

Dat was een maandag

Goed ik stond laat op, was niet erg lekker en kwam ook nog moeilijk op gang. Na de koffie en wat zon toch mijn fietstraining gedaan, 5km. Daarna wat gaan toeren langs het water in de rolstoel, heerlijk weer. De dieren ook verzorgd en de dag vlog om. Ik bleef maar niet lekker en toch mijn tweede training, weer 5km gedaan. Na het eten  wat gerommeld en toen wilde ik vroeg gaan douchen en jawel daar kwam de shit allemaal in een keer.....een aanval alles op tilt en van slag, duurde ook fijn bijna 45 minuten en daarna doodop in bed geploft en slapen. Morgen een betere dag hoop ik. In ieder geval heeft lijf alles weer even gereset denk ik......

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.