Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mrt/170

Gezellig gegeten bij Dampsy met Lianno en Johannes

We stonden rond half 10 allemaal op, na het ontbijt hebben Lianno en Johannes de kikkerbak die we in de tuin hadden ingegraven, nu uitgegraven, schoongemaakt en gevuld met water en alle kikkerdril uit de vijver. De bak staat in de voortuin en nu hopen op weer veel jonge kikkers. Omdat de achtertuin op de schop gaat staan ze dus nu maar in de voortuin. Dieren verzorgd en er is een flappentak die nu echt volwassen wordt, een man want hij krijgt zijn vleugels, mooi gezicht want de vleugels zit helemaal opgevouwen en ontvouwen  zich langzaam. als we in de avond thuis komen is het klaar.

We gaan in begin van de middag naar Dampsy, Lianno wilde graag zijn huis zien en het kwam mooi uit met zijn verjaardag. Hij had allerlei boterkoek varianten naturel, met kokos, met walnoot en honing. Lianno kreeg rondleiding en ondertussen kwam moeders ook gezellig. De koffie was lekker en hij had wrap snacks gemaakt en als avond eten gekruide aardappels uit oven, schnitzel, sperziebonen met roomkaas. Toetjes was ijs maar het was erg lekker en iedereen had genoeg. na het eten nog een kop koffie en toen weer op weg naar de Glind. Dampsy ging mee en kreeg op zijn beurt daar een rondleiding van Lianno en daarna weer terug naar Lelystad. Thuis gekomen nog wat napraten en op tijd bed in, was mooie dag maar erg vermoeiend.

Vlak voor de ik de pc uitzet zie ik dat ik twee kaarten heb gewonnen voor de Keukenhof, leuk dat gaan we snel inplannen op een mooie dag!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.