Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mrt/170

Dagje zonnig Amersfoort

Vandaag is Dampsy jarig, 42 jaar alweer gefeliciteerd broertje en een hele fijne dag!

Vandaag op tijd opgestaan, samen ontbijten en dan koffie in de zon. We gaan rond 11 uur op weg naar Amersfoort. Dagje dierentuin, ik had 4 kaartjes gewonnen. Het si schitterend weer en niet erg druk. Eerst aan de koffie en uiteraard vangen we de nodige Pokemons. Het is een leuk en mooi park, niet heel groot maar wel mooi. Zowel Johannes als Lianno duwen me voort om en om, zo merk je da hij echt groot wordt. Het is echt super weer en we genieten volop van de zon. aan het eind van de ronde gaan we zitten en lunchen, beetje laat  maar erg lekker. Daarna gaan we rustig naar huis en daar zijn we  rond 17.30 uur.  We bestellen eten en hebben een rustige en gezellige avond thuis. Lianno heeft age of empires op de laptop en is helemaal trots en dolblij en speelt heerlijk. We kijken ook samen tv en de avond is zo weer om. Het is heerlijk om buiten in de zon te zijn, maar ook vermoeiend. Lianno ligt al op bed en wij kletsen nog even na en dan gaan wij ook zo, morgen weer een dag en hopelijk wederom erg mooi weer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.