Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mrt/170

Wat een heerlijk weer!

Vandaag weer op tijd eruit, Sjoerd kwam lekker gezellig de boel doen en dit keer ook de ramen aan de binnenkant. Het is weer een heerlijke lentedag volop zon en beetje wind. Ik geniet ervan en verder lees ik wat, haak wat, speel mijn spelletjes en doe prijsvragen. 

Vandaag de laatste stap gezet en de offerte geaccepteerd van de tuin renovatie. Week 17-18 wordt de tuin leeggehaald, afgegraven en betegeld om de vijver heen, er komt afwatering in en dan hebben we strakke tuin met heel weinig onderhoud. De vijver blijft met beetje tuin erom heen en de rest zullen we mooi maken met bakken en deel moestuin op poten. Het wordt een hele klus alles moet dwars door de huiskamer eerst de troep van achter naar voor en dan omgekeerd het zand en tegels. Nou ja het zal wel goed komen en ben erg benieuwd. Later uiteraard meer.

De dag gaat snel om en ik mag alweer een product gaan testen dit keer mayonaise van Heinz....ben erg benieuwd.

Eind van de middag Lianno opgehaald van station en toen lekker thuis gekookt en gegeten. Lianno heeft mijn oudere laptop gekregen en is daar erg blij mee. Heeft er lekker mee gewerkt en we hebben samen wat tv gekeken. Lianno heeft met zijn vader gebeld en toen was het alweer bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.