Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mrt/170

Moeders op de koffie & The Dubliners in Lelystad!

Zo de dagen vliegen om en dat ondanks dat ik elke dag tussen 7-8 uur al opsta. Het weer is prima, heerlijk in de zon en dat is genieten. Het is dus alweer donderdag en ik rommel lekker in huis, dieren doen, spelletje, prijsvragen en wat haken. Haken lukt nu weer eens niet zo goed elleboog speelt op, maar geeft niet de jurk die op tijd af moest is al af. Ik ga regelmatig even lekker in de zon zitten voor ons huis. De hovenier komt langs en dit was laatste gesprek voor de boel op de schop gaat in de achtertuin. Zoals het eruit ziet is alles voor half mei af, spannend hoor. Zal wel een klus worden want alles moet van achter naar voor en visa versa en dat dwars door mijn woonkamer. Maar goed een week of twee in de troep en onrust en dan mooi betegelde tuin., met grote vijver. Moeders komt even gezellig langs en we kletsen en ook even heel serieus en was goed gesprek en dat ook nog eens lekker in de zon.  Verder niet veel te doen......na het koken en eten bellen we met Lianno en die komt dit weekend weer gezellig.

Ik lees wat actualiteiten en zie opeens dat The Dubliners naar Lelystad komen in oktober 107. In de jaren 90 ben ik zeer regelmatig bij de echte of oude Dubliners geweest, maar die zijn allemaal overleden en de nieuwe of jonge generatie heeft het over genomen en ik ga hun voor het eerst zien live, mijn kaartje is al binnen en dus nu aftellen is nog ver weg voor mijn gevoel, maar heb er al veel zin in.  Meteen weer even een van de cd's opgezet, heerlijk!

Goed weer een dag om en genoeg gedaan, lekker douchen en bedje in morgen nieuwe dag nieuwe kansen en meer zon!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.