Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mrt/170

Mijn vaders geboortedag

Vandaag is rare dag, het mijn vaders geboortedag, alleen is mijn vader overleden 4 mei 2011, dus dat is toch elk jaar weer vreemd.

Ouwe vandaag had je 71 jaar geworden, het is wat het is.
Je keuzes zorgde ervoor dat je veel te jong overleed.
Maak er maar een feestje van waar je ook mag zijn.

Ik neem een koffie op je, Proost!

 

Ik vind nog twee leuke foto's van drie generaties Weber (mijn vader Ouwe, broer Dampsy en neefje Lianno)

 

 

 

 

 

 

 

In de middag moet ik voor een hart echo en ECG naar het ziekenhuis, alles gaat prima en ik krijg  later de uitslag EVG was prima dat zie je direct. De rest van de dag dieren verzorgd, gelezen, gehaakt, spelletje gedaan en prijsvragen. Kortom gewoon een normale dag verder en jawel natuurlijk regelmatig even uurtje zon  en ik krijg al gekleurde handjes LOL

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.