Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/170

Het is officieel Lente!!!!

Vandaag is de Lente begonnen en de zon deed goed zijn best! Eerst met Sjoerd aan de koffie en daarna gewoon wat ik elke dag doe dieren, prijsvragen, spelletje, haken, tv kijken kortom zoals altijd. Ik heb ook tijdje met San zitten kletsen aan de telefoon, erg leuk en gezellig. Ze had bloemen gekregen van ons voor haar schoondag, cadeaunierdag en verjaardag. Verder was de dag weer zo om zoals vaker. Twil ook weer eens gesproken en was ook te lang geleden, maar kwam er gewoon niet van en was dus wel erg gezellig! Nog even met Lianno gesproken en ook nog even de leiding aan de telefoon gehad en jawel komend weekend is Lianno er weer, gezellig! Ik heb niet zoveel bijzonders te melden leven is beetje gelijk elke dag.........

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.