Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mrt/170

Middagje Orchideeën Hoeve

Vandaag rond half 10 opgestaan en na de koffie was de taxi er al ...pfff ruim een uur te vroeg en dus ging hij weg om koffie te drinken en kwam precies op tijd weer terug. We zijn naar de Orchideeën Hoeve gegaan, heerlijk even relaxen en ik ging in de elektrische rolstoel zodat Johannes niet hoeft te duwen en ik meer rijervaring krijg en dus weer meer vertrouwen. Het was erg gezellig. Johannes maakte een mooie foto van de vlindertuin, een overzicht en ik zat beneden en maakte er een van mooie bloem in struik. Het was druk in de hoeve, pfff mij iets te druk maar ok het was wel  weer fijn. Tegen half 6 waren we thuis, eten maken en nog wat mensen bellen., Johannes en Lianno spelen een spel dat heet Age of empires Castle Siege, dus ik dacht gaan we ook maar eens proberen best aardig en k ben er nog best goed in ook lol. Dan is de dag om, slapen morgen gaat om 7 uur mijn wekker weer.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.