Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mrt/170

Weekend!

Al vroeg zat ik in de zon, was ook het enige uurtje zon dat er zou zijn geloof ik. Sjoerd deed het huis en zoals altijd erg gezellig. De buuf Olga had onze postcodeloterij prijs opgehaald twee mooie blikken met elk 40 zakjes piramide thee.  Ik haak lekker en de jurk is af en nu weer verder met de eenpersoons deken en een ander jurkje. De dag vliegt zoals elke keer weer om. Ik ben weer begonnen met oefeningen op de Motomed, fietsen en de armen.

Verder weinig te melden ...ik heb wel weer afgesproken met Elisabeth en Erik eindelijk want ze zijn verhuisd en wonen in een gezinswoning en dus kan ik nu weer naar hun toe ook! Dus nu afgesproken, ze wonen er al sinds half februari. Er komen drukke weekenden aan Feline haar verjaardag, Ina ook daarna, nog dagje dierentuin Amersfoort en kortom tijd vliegt. Nu hopen dat de lente er ook snel is....meer warmte en meer zon!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.