Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mrt/170

Gewoon een donderdag

Zo vandaag gewoon weer gedaan wat ik altijd wel doe. VVD is de grootste pffff en we zijn letterlijk wereldnieuws met de uitslag. Men heeft het aar over het gestopte populisme maar ben ik nou gek VVD verliest 10 zetels PVV wint er 5 en Denk 3, Forum Voor Democratie 2. Populisme is als onkruid zolang er wortels of resten wortels zijn sterft het nooit uit en groeit het rustig door in stilte.

Het is lekker weer dus zit lekker in de zon voor ons huis, geniet van de mussen en de kinderen spelen in de speeltuin. Lianno belde en lekker zitten kletsen en dan is meld hij dat hij zijn haar heeft geverfd, erg grappig staat hem nog leuk ook. Weer een dagje om op naar vrijdag en dan alweer weekend.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.