Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14mrt/170

WMO hulpmiddelen aanbestedingen informatie bijeenkomst

Vandaag op tijd uit bed en eerst koffie en sigaretje in de voortuin, heerlijk begin. Sjoerd komt al snel en maakt huisje schoon en ewe kletsen gezellig. Ik verzorg de dieren en rommel wat op de pc. Ik maak lunch en daarna klets ik met de buuf die er weer is en ze heeft 2 sloffen sigaretten voor me erg lief dank je wel Olga. De taxi moet komen maar is erg laat, maar ik ben nog steeds op tijd hoor, zo op tijd dat ik even lekker de Hema in ga en verder in de zon Pokemons vang.  Dan naar de WMO hulpmiddelen aanbestedingen informatie middag, dit is erg interessant en naast de gemeente en de bedrijven die de klus willen klaren is er ook iemand van de WMO cliëntenraad en ikzelf uiteraard. Het wordt een interessante middag.  Wouter je bent er niet meer, maar ik had dit zo graag willen delen, maar ok het ging goed en ik vind het erg leuk en vooral leerzaam! Na het overleg ga ik nog even rondje centrum, Pokemons jagen en op zoek naar nieuwe portemonnee voor Johannes, maar ja te veel keuze dus ik kom er niet uit. Van het weekend maar even samen gaan kijken. Dan gewoon lekker mensen kijken en alle info even alten bezinken in mijn hoofd en met de taxi weer naar huis. Thuis eten maken en even bij praten met Johannes. Ik moet alle seven laten bezinken en zoek nog wat informatie bij elkaar. Dan wat tv ja morgen stemmen, dus het debat aan gezet..... 

Net slotdebat gekeken en hoop herrie en oude woorden, lachen was het toen Ascher zo boos werd op Roemer dat hij zo rood werd dat het wel een SP tomaat leek , zijn lontje was erg kort vond ik vanavond.

oops Geert wilders zei: Jezus bestaat niet in de islam! HA HA nu weet ik zeker dat hij de Koran nooit gelezen heeft tijdens het afkraken ervan, nou ja enkel dat stukje wat hem kon helpen daarbij uit context dus.

Nou ja maakt ook eigenlijk niet uit want KERK en STAAT zijn gescheiden al lijkt het in werkelijkheid meer op een scheiding van tafel en bed. Seegers liet dat wel even merken.

Mijn keuze staat vast.......op naar mijn bed en morgen hopelijk met zon op weg naar stembus!

Ik krijg ook nog bericht dat ik leuke prijs gewonnen heb een Infinity Enkelbandje, zo sluit ik de dag mooi af.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.