Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mrt/170

Maandag

Vandaag vroeg op Johannes ging naar fysio en ik deed mijn ding zoals altijd dieren, wat was, prijsvragen, spelletje. Ik belde weer eens gezellig met Nienke en San en we hebben lekker zitten kletsen, ik in de zon. De lente is er bijna en de zon is al erg warm en voor het huis uit de wind in de zon, heerlijk.
Ik heb morgen de eerste bijeenkomst over WMO Hulpmiddelen aanbesteding en ik heb dus alles nog eens door gelezen.  Ik heb ook weer gehaakt en het jurkje zal ruim op tijd af zijn, ik denk deze week en ik moest het af hebben 9 april. Ik heb ook al een nieuw patroon dus  daar gaan we dan weer aan beginnen. Ik kook eten en we zetten een pak appelsientje en leuk gietertje met planten bij de buuf, die komt morgen weer thuis . Vandaag is het een jaar geleden dat haar partner en maatje Hans overleed, moeilijke dag en wie weet helpt dit een beetje. De dag is dan om en ik ga vroeg naar bed, zin in morgen.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.