Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mrt/170

Heerlijk zonnige zondag

Het begint op lente te lijken heerlijk weer buiten. Dag rustig begonnen met koffie en dan de dieren doen. Johannes en Lianno snoeien de klimop grondig terug, 1,5 container vol afval. Het staat erg netjes, nu de tuin nog laten bestraten. Lianno vindt het super dat hij mag helpen en hij gaat dak op en Johannes werkt vanaf de trap.

De dag gaat snel en ik haak wat en rommel op de pc en zit in het zonnetje. Lianno ziet dat de wortels de stenen omhoog drukken en zegt dan dat los je toch zo op en ik lach en zeg ga je gang maar....pak maar wat je nodig hebt. Lianno pakt wat spullen en begint en  haalt de tegels eruit, Johannes helpt een beetje en dan  wortel weg en alsof hij dit dagelijks doet herstel Lianno zo even het terras. Ik heb geen foto gemaakt dat vindt Lianno niet echt leuk, hij wilde herinnering, maar zegt hij ik zal volgende weekend de rest ook doen maar dan maak je wel foto voor me he? Ja hoor kanjer. Het ziet er super uit en er is helaas geen tijd meer nu, we moeten gaan eten en dan brengen we hem terug naar de groep. Thuis gekomen even koffie en snel bed in ben erg moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.