Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mrt/170

Druk en gezellig lunchen bij Harrels met de moeders

Vandaag op tijd op, de kapster is er om 10 uur en we worden allemaal geknipt. Lianno kiest zijn eigen kapsel uiteraard en ziet er nu weer netjes uit.

Daarna drinken we iets en gaan we op weg, eerst brengen we plastic weg en glas naar de glasbak en rijden door naar centrum om daar te lunchen met de moeders - nog voor hun verjaardag- bij Harrels. Ik moet natuurlijk weer naar de wc en tjonge best lachwekkend hoe mensen dan kijken  en over je fluisteren als je opstaat met steun van de tafel en weg waggelt naar de wc, je rolstoel achter latend. Gelukkig zijn er goede beugels en lukt het daar dus tegenwoordig ook, erg blij mee kan ik tenminste genieten van mijn koffie Italia.  De moeders komen erbij en dan gaan we heerlijk en gezellig lunchen.

 

Na de lunch gaan wij weer verder.....eerst een stapel post wegbrengen naar de Jol en dan door naar het bedrijf sierbestrating De wilde, waar we samen de nieuwe tegels voor achtertuin hebben uitgezocht.  De keuze is geworden Terratops (light)  Safari gelegd in wildverband 2 . Nu geven we dat weer door aan de Hovenier en dan  offerte .....en kan de verbouwing gaan beginnen.  Denk dat het niet echt duidelijk is , maar dit is de keuze dus

Thuis gekomen drinken we samen wat en kletsen gezellig, Lianno wilde graag even gamen en dat mag en Johannes en ik gaan een blokje om. Gezellig samen stukje lopen als training van zijn benen. Het is mooi weer en dus best erg lekker. als we terug zijn heb ik mooi geen zin of vut meer om te koken en bestellen we chinees.  We eten gezellig en dan kijken we tv. Ik volg via de pc de gebeurtenissen in Rotterdam omtrent het "ongewenste" bezoek van de Turkse minister Familiezaken. Veel te laat ga ik dan bed in......maar goed slapen en tot morgen maar weer. 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.