Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mrt/170

Vrijdag en op naar zonnig weekend!

Vrijdag alweer, wat gaan de dagen toch snel voorbij. Sjoerd komt en we drinken koffie in de zon voor het huis, heerlijk.  Lente is onderweg eindelijk, ik vind heet heerlijk dat de zon er u steeds is. Wat gaat de tijd snel vandaag, Sjoerd heeft huisje mooi schoon gemaakt terwijl ik buiten in de zon genoot van sigaretje en koffie en ondertussen gezellig zat te kletsen via telefoon met Jeanette en Dave. Dan dieren verzorgen en lunch maken en ochtend om......maar erg lekker relaxed zo ...op naar de zomer! In de middag halen we Lianno op die dit weekend weer hier is en met de bus komt. Op weg naar huis stoppen we even in de Tjalk bij de bloemist en halen nieuwe bladeren voor de takken. Thuis gekomen doen Johannes en ik de takken verzorgen en Lianno verschoond de hamsters. We eten lekker kip met noedels en in de avond lekker wat tv en gamen.  Verder gewoon rustig aan gedaan morgen veel gepland dus druk dagje. Kapster gebeld en  wow gaaf ze komt morgen al er was nog een mogelijkheid, gelukkig want ik belde natuurlijk veel te laat en was het even vergeten. In de avond belt Lianno met Dampsy om af te spreken voor het volgende bezoek, goed geregeld. Dan gaan we douchen en allemaal op tijd naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.