Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mrt/170

Leuke prijs en nieuwe mobiel en Samsung Gear Fit 2

Goed vandaag beetje laat op en toch mijn dingen gedaan. De post bracht een pakje. Ik heb iets aparts, maar o zo handig gewonnen Hyperfree Inhalatiecassette Tegen Hyperventilatie. Die gaat vanaf nu altijd mee in de handtas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb net mijn nieuwe mobiel op orde gemaakt. De iPhone 5C gaat eruit jammer net een jaartje oud maar is steeds vol 16 GB is gewoon niet genoeg helaas. Nu gaan we verder met Huawei P9 Lite, mooi toestel en jawel een android en ik heb weer alle apps die ik graag wil en  bij de iPhone had ik bijna niets meer, omdat die vol was. Ik ben er weer blij mee en kan weer alles doen met mobiel wat ik wil. Mooi design, hoge kwaliteit, veel mogelijkheden en prima prijsje.

 

 

 

 

 

 

Johannes is ook druk met een nieuwe gadget lekker sporten, lopen en dat allemaal bij houden met de Samsung Gear Fit 2. Minder roken en meer bewegen en van het uitgespaarde geld van roken nu deze aangeschaft voor hem. Hij is er erg blij mee. De gear fit meet stappen, activiteit, hartslag en nog veel meer en houdt alles bij in zijn mobiel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortom dagje nieuwe spullen, ondertussen zijn we ook nog bezig met de achtertuin de offertes zijn er nu tegels uitzoeken en dan zullen we zaterdag gaan doen. Verder gaat de dag snel voorbij en kijken we nog wat tv, kletsen gezellig en dan lekker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.