Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mrt/170

Naar het CTB Utrecht

Vandaag op tijd op en lekker met koffie de dag begonnen. Dan de dieren, prijsvragen, spelletje en wat haken. Elke dag hetzelfde ritueel. Mijn nimfjes groeien hard en kijk dan kruipen ze uit hun te kleine huid........de huid eten ze daarna op.

In de middag komt de taxi en ga ik naar Utrecht het is vies weer, koud en nat. Ben er mooi op tijd en drink nog wat voor ik onderzoeken laat doen, dan gesprek met verpleegkundige en  de arts loopt erg uit en ik moet om 17.30 uur weg met de bestelde taxi. kort overleg met arts en omdat er geen bijzonderheden zijn maken nieuwe afspraak voor in september. Terug naar Lelystad en bijna geen vertraging ondanks dat we in de spits reizen. Eten gemaakt en nog wat tv gekeken.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.