Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mrt/170

Einde scootmobiel tijd.

Vandaag een dagje niets doen.....

Elisabeth, Erik, Cornelia bedankt voor jullie lieve kaartjes.

Ik heb de ochtend op bed gelegen rust genomen. Ik moet een beslissing nemen over mijn scootmobiel. Die zat er al aan te komen, want het erop en eraf komen lukt bijna niet meer, het besturen is te belastend voor elleboog, polsen en armen. De scoot staat meer stil dan dat ik erop rijd en ik heb een hele goede comfortable rolstoel waarmee ik wel zelfstandig alles kan.  De verzekering en ANWB pakket voor hulp onderweg moesten verlengd worden nu voor een jaar en dat hebben we dus niet gedaan, de scootmobiel gaat weg. Het is een stapje terug want je kan makkelijk tassen erop meenemen en hij rijd harder maar het laatste jaar zeker was het meer een parkeer scootmobiel en de accu's moeten vervangen worden en dat is allemaal zonde geld voor hetgeen ik hem nog gebruik. De angst na het omvallen met de vorige rolstoel wordt minder en ik zal het toch moeten overwinnen van hetgeen me tegenhoudt tussen de oren.
Vanaf nu gaan we dus alles met de rolstoel doen en dat is prima, het is wat het is. Verder onze series gekeken en zittenkletsen met Johannes. Dag weer om en op tijd naar bed.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.