Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mrt/170

Welkom in maart

Vandaag vroeg op Johannes moet werken en Lianno  slaapt nog beetje uit. Dan dieren samen verzorgen en de zon schijnt heerlijk. Lianno knipt bijna de hele berg takken in de tuin klein zodat ze in de container passen. Hij ruimt zijn kamer op en pakt zijn tas weer in.Dan is de ochtend ook weer om even samen lunchen en na de lunch brengen we hem naar het station waar hij op de bus stapt en terug reist naar de Glind. Zo trots dat dit goed gaat en dat hij het leuk vindt. Thuis werkt Johannes weer druk door en ik rommel wat hier en daar. Ik maak eten en we eten bij de tv. Ik bel met Russel de zoon van Wouter en morgen ga ik afscheid nemen. Vrijdag is de uitvaart. Ben erg moe dus ga vroeg douchen en Lianno belt nog even net voor ik ga liggen en dan heerlijk slapen....lijf rust gunnen en energie opbouwen voor morgen.

Er komt ook nog bericht dat ik een mooi boek heb gewonnen, dat is het tweede boek in een week dus ik kan weer even voort.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.