Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28feb/170

Laatste dag februari

Vandaag op tijd op en ontbijt met Lianno en Johannes. Na het ontbijt ga ik met de taxi naar het ziekenhuis waar ik een mooie, bijzondere maar ook erg emotionele dag beleef met Wouter, zijn familie en vrienden. Er wordt gelachen, gehuild, herinneringen opgehaald en Wouter is blij dat dit zo mooi is en dat hij zoveel mooie mensen om zich heen heeft. Eind van de middag nemen Wouter en ik afscheid en ga ik verdrietig naar huis, wetende wat het volgende bericht gaat worden.   Thuis bestellen we eten en eten we samen. Lianno is erg moe en zegt dat hij op tijd wil slapen, wij willen dat ook, morgen moeten we om 7 uur op en ik ben gebroken, moe en op. Om 21.00 uur ligt heir alles dus op bed. Om half 12 krijg ik bericht Wouter is vredig ingeslapen..........toch proberen maar wat slaap te krijgen. Morgen gaat Lianno terug naar de groep, het was gezellig en ondanks dat ik door overmacht er dus weinig was  meldde Lianno dat hij blij was dat hij langer kon en mocht blijven, want hoe dan ook is hij liever hier dan op de groep.  De maand is nu ook om...........morgen is het alweer maart...tijd vliegt voorbij.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.