Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22feb/170

Weer dag voorbij

Het is vaak hetzelfde vandaag moesten voor Johannes even naar ziekenhuis i.v.m. controle en wij waren uiteraard vroeg en de arts ook en het was  ook weer zo klaar. Johannes thuis direct weer in een call en door met werk. Ik heb wat gerommeld zit veel aan de telefoon deze week. Verder de dagelijkse dingen gedaan, de Nimfjes groeien hard en dat houdt in dat de bladeren  nu veel sneller opgaan lol, maar erg leuk om het te zien zijn zulke leuke dieren.

De week loopt iets anders dan gepland er was een situatie bij Lianno en dus veel gebeld met moeder,. groepsmentor en veel praten soms ook best gezellig maar kost ook wel energie, maar nu alles ok en onder controle.  Morgen hebben we belmoment met Lianno weer, zin in en de bezoeken gebeuren vanaf nu zowel bij ons als bij moeder om de week. Heerlijk meer tijd samen en veel belangrijker voor Lianno meer weg van de groep.

Ik win momenteel niet zoveel, doe ook even minder mee nu maar goed we gaan er binnenkort weer hard tegenaan er zijn nu belangrijkere dingen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.