Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18feb/170

Nieuwe accu.

Vandaag op gestaan en direct de garage gebeld en we konden langs komen om de accu te laten testen. Ik vertrouw het niet, maar hun stellend at het wel mee zal vallen. Goed eenmaal daar test ok, dan starten, en nog eens starten en oops de accu leeg.....allemaal piepjes en meldingen en precies wat wij de avond ervoor ook hadden en test accu faalt intern defect meld het, dus er wordt een nieuwe ingezet en alles mooi en snel opgelost.  Daarna terug naar huis mooi ritje Almere Lelystad en de zon schijnt heerlijk en we besluiten even bij de Groene Sluis te kijken. Eenmaal daar volop mist brr koud en we komen Herris en Ria tegen op weg naar huis ff kletsen end an snel verder en thuis jawel daar schijnt de zon, even heerlijk in gezeten en genieten. zo zie je maar weer is erg plaatselijk soms.  Verder rommelen we in huis, draaien wat was weg, de vaatwasser aan de verschonen de hamsterbakken. Kijken wat tv samen en dan is er weer een dag om.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.