Auto pech

Vandaag  ook weer een dag als andere…..dieren, prijsvragen en spelletje. creatief aan het haken. Vandaag kwam de kringloop winkel de groene sluis de dozen ophalen wat een ruimte nu al die spullen weg zijn, heerlijk. Het waren grote losse zaken en 6 dozen. Nu is de berging dus opgeruimd knap gedaan van ons vinden we en we zijn trots erop dat het nu eindelijk goed is gedaan

 

Ik mag voor The Insiders appelsientje gaan testen, lekker en leuk om te doen.

Speciaal voor jou:
•2 literpakken Appelsientje Sinaasappel
•1 campagnegids
•Set van 4 onderzetters

Om te delen met anderen:
•4 literpakken Appelsientje Sinaasappel
•15 geld-terug-bonnen

Weinig nieuws verder dit weekend is Lianno er niet en van af nu komt hij om de week een weekend en het andere weekend gaat hij dan naar zijn moeder. wij zijn weer erg blij met de nieuwe regeling.

In de avond besloten we even naar Wouter te gaan en tja Soms gaan dingen net even anders….we gingen even buurten bij Wouter. (18.30 uur vertrokken we, ik wilde ff Pokemons vangen daar voor we naar boven gingen) Eenmaal bij het ziekenhuis wilde we uitstappen kreeg de auto kuren rem deed het niet, airbags gaf storing, auto ging niet uit, startte ook niet meer, herkende de sleutelkaart niet kortom alles tegelijk. Renault pechhulp gebeld en toen de auto uit en naar Wouter het zou 30-45 minuten wachten worden en dat werd dik een uur. Maar het was erg fijn Wouter te zien en spreken. Monteur kwam terwijl wij even met Jos zaten te kletsen. accu was leeg…hmm erg vreemd auto is van oktober 2016 dus vrij nieuwe accu maar goed van alles doorgemeten en hij kon weer rijden end at was wat we ook moesten doen. na overleg met monteur rijden we naar Almere stad zodat hij als er wel iets mis is kan helpen en bij Almere stad gaat hij naar huis en wij rijden door naar ons huis. accu zou nu weer opgeladen moeten zijn en er is nog steeds melding dat er onderhoud moet plaats vinden erg vreemd is in oktober 2016 gedaan, maar goed we zijn veilig thuis en morgen bellen we de garage maar even. En nu ruim 3 uur later zijn we weer thuis.

Nou ja soms gaan dingen anders, baal er van maar is gewoon zo en hopelijk is dit eenmalig gebeuren. We hebben Wouter gezien en gesproken en ik had spontaan tijd genoeg voor Pokemon Go dat dan weer wel LOL. Dat wat we wilden doen deden we dus gewoon, duurde alleen wat langer.
Morgen bel ik de garage maar even want er is nu steeds melding onderhoud en ik denk dat de accu dood is of dood gaat, we gaan het zien morgen verder, maar eerst lekker slapen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie