Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15feb/170

Gezellig met Camiel en Noortje

Vanmorgen was ik wat later opgestaan. Er stond een grote graafmachine en tractor met aanhanger voor de deur. super de speeltuin wordt vandaag afgemaakt, alle rubber tegels zijn gisteren al verwijderd en nu gaat het decowood erin. Ik had geen idee hoeveel werk dat was en wat een groot geschut, maar het si super mooi geworden. Het is super lekker uit de wind in de zon en er is niets zo lekker als met een kop koffie en sigaretje in de voorjaarszon wakker te worden, terwijl de mensen hard werken in speeltuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zit lang in de zon en geniet, dan de dieren verzorgen, prijsvragen doen en wat haken. Johannes heeft een later en lange call tot 19.00 uur en vlak erna koen Camiel en Noortje. Ze hebben eten meegenomen zelfgemaakt Molukse maaltijd en dat is erg smakelijk! Het wordt een gezellige avond en heerlijk eten. Doen we snel weer Camiel en Noortje! Als toetje spekkoek ook door hun gemaakt! Dan is de dag weer om, ben erg moe maar was fijne dag en Camiel en Noortje heel erg bedankt.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.