Potcodeloterij , 2 keer leuke prijs!

Vandaag op tijd uit bed en hoppa de week doormidden.  Zo koffie is lekker en dieren verzorgd en nu rustig bezig met van alles en niets. Vandaag nieuwe dag…nieuwe kansen maar het zal net zo’n dag als gisteren worden want mijn dagen zijn vaak gelijk maar toch is elke dag er één en soms gebeuren er dingen die je niet verwacht en dan is de dag weer anders. Dit was anders weer een infuus dag geweest, maar die tijd is over…dat is nog erg wennen. Heb met Wouter aan de telefoon gezeten, heerlijk even bijkletsen. Leuk uitslag postcodeloterij en jawel 2 keer prijs op onze postcode!
Thee met koekje (klik op afbeelding voor vergroting) De prijzen zijn banketbakker bon twv 7,50 en een doos met 8 smaken piramide theezakjes.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder vliegt de dag om, we hebben nog wat gerommeld in de berging, opruim actie, wordt nog hele klus maar we hebben achter gordijn 15 dozen staan en 4 kratten nou de kratten zijn leeg en opgeruimd. De rest komt wel weer elk keer een stukje. In de avond lekker tv aan en dan weer douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie