Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4feb/170

Lekker klusjes gedaan en een mooie film!

Vandaag 9.30 uur op dat is zon beetje vaste tijd in het weekend. Rustig beginnen en gezellig met zijn drietjes. Lekker bezig geweest hier Lianno is naar AH gegaan om zijn OV op te waarderen althans tegoed opladen dat er op is gezet. Lianno ging dus ook voor het eerst alleen op de fiets naar de AH in  de wijk hiernaast. Johannes heeft de zuurstof voorziening in de vijver vernieuwd, pomp was kaduk dus nu weer een nieuwe en ik heb de hamsters verschoond. Zo zijn we lekker bezig geweest. Daarna hebben we gerommeld ieder zijn ding en Johannes is ook steeds aan het opruimen in de berging. We eten lekker aardappelpuree, rode/wittekool met appel en tartaartje en bij de tv. We kijken naar de film de GVR. De grote vriendelijke reus, ik vond het leuk en mooi verfilmd maar het boek blijft voorkeur houden.

Dan gaat de tijd snel,  dus nog wat kletsen en dan douchen en allemaal naar bed, eerst Lianno  dan ik en als laatste Johannes. Nog heel even en Lianno gaat later naar bed dan ik LOL.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.