Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3feb/170

Lianno komt met openbaar vervoer!

Goed vandaag op tijd op Sjoerd is er om 9 uur en gezellig aan de koffie. Huisje schoon en nog een keer koffie want komende twee weken is hij weg.  Daarna rommel ik wat in op de pc, met de dieren en haak weer wat. Haken gaat wat moeilijk maar goed het lukt weer beter nu rustig aan doen want anders gaat pols weer opspelen. Lianno komt vandaag voor het eerst met het openbaar vervoer, alleen en wij vinden het super. Hij houdt onderweg contact en heeft dan erg veel mazzel zijn bus is 5 minuten vroeger en de bus die hij dan moet hebben is  er nog want die rijdt te laat weg en dus komt hij half uur eerder en  binnen 2 uur is hij op ons station, waar wij hem ophalen. Met de bus De Glind -> Barneveld -> Harderwijk -> Lelystad! Hij is bijna 16 jaar maar we zijn wel super trots op hem! Dan gaan we even centrum in halen verlichting voor zijn fiets op de groep. En hij krijgt alvast voor zijn verjaardag een abonnement op mobiel onbeperkt bellen/sms'en en 1 GB data per maand. Hij is in mei jarig maar nu heeft hij mobiel nodig als hij reist dus gaat het nu vast in, samen regels gemaakt en het is maandelijks op te zeggen kortom prima geregeld en hij heel erg  blij. Dan gaan we naar huis, bestellen lekker Turkse pizza en terwijl we daar op wachten maak ik een account aan zodat hij zelf kan zien hoeveel data hij nog heeft. Ook voor zijn OV kaart maak ik account aan en zet geld op, morgen langs oplaadpaal om het op te halen.
Tijdens eten lekker bij de tv en nu an het weekend beginnen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.