Rechtszaak jeugdzorg

Vandaag om 6 uur opgestaan, aankleden, eten en dan auto ijsvrij maken en Dampsy ophalen en vervolgens door naar Zutphen.  Het is koud in Lelystad -4 maar onderweg zien we ook de -7 brrrrr. We komen bij de rechtbank en ik moet zo ongelofelijk nodig naar de wc en de portier  me door laat zonder controle en men hield alle deuren open en was net op tijd, daarna controle zoals het hoort.  Boven ontmoeten we Dave en Jeanette en haar begeleidster gezellig even zitten kletsen en dan komt de afvaardiging van BJZ eraan de toekomstige voogd en hmmm de vorige want de huidige was er niet die was verhinderd. Vreemd maar ok het zij zo. Zoals altijd mogen we niet mee naar binnen en staat Dampsy er helaas alleen voor, na dik 10 jaar de persoon te zijn die Lianno het meeste ziet, bezoekt en spreekt ben je voor jeugdzorg  en de raad voor kinderbescherming en voor de rechter dus nu blijkbaar ook…geen partij en dat terwijl het gaat over gezag en er een verzoek ligt om het gezag aan mij te geven…blijft een rare wereld.  Na een tijdje komt men weer naar buiten en we praten even na met een sigaretje en dan gaan we allemaal naar huis in afwachting van de uitspraak.

De rest van de dag niets bijzonders wat nagepraat en nog gesprek gehad met de mentor van Lianno en Lianno zelf ook gesproken dat was gezellig. Daarna koffie en douchen en bed ik was op.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Rechtszaak jeugdzorg

  1. Jan Koeleman schreef:

    Zeker raar maar ik snap het Nederlandse rechts systeem sowieso niet .Laat ik me er maar verder niet over uiten ,word ik alleen maar bozer van .
    \

Geef een reactie