Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jan/170

Gezellige dag met buuf Olga

Vandaag had Johannes een extra vrije dag. Dus we sliepen lekker wat uit en begonnen de dag rustig. Rond de lunch zijn we met buuf Olga naar de Orchideeën Hoeve gegaan, erg gezellig. Eerst wat gegeten en dan lekker rond gelopen, helaas is de Lorituin nog dicht vanwege vogelgriep. Het was een gezellig middag. Thuis wat gedronken en gegeten en toen door naar Wouter. Wouter is heel erg ziek en helaas zijn de dagen voor hem geteld. Hij is nog erg jong maar het leven is onverbiddelijk en soms veel te hard. Het was fijn om op bezoek te zijn bij hem, ff genieten van zijn humor en lach.
Na het bezoek gaan we naar huis en kletsen wat met een kop koffie en roken nog een sigaretje buiten en dan douchen. De radiator in de berging deed het niet, dus knop nagekeken en niets helpt dus maar monteur gebeld komt einde van de week. Nu eerst ff slapen morgen weer vroeg op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.