Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jan/170

Weekend en leuke prijs

Vanmorgen weer op tijd op Sjoerd was er lekker aan de koffie en uiteraard schoon huisje. We moeten even wennen aan het buiten roken maar gaat goed, dus we gaan door ermee. Ik verzorg de dieren en rommel op de pc en doe uiteraard aan prijsvragen mee. Ik heb vandaag een leuke prijs gewonnen een voederslinger voor de buitenvogels, leuk nog meer etende vogels bewonderen.

Johannes werkt en aan het einde van de middag kijk ik naar de inauguratie van Donald John Trump, wat een speech geeft hij, ik krijg er letterlijk de rillingen van brrrr. Na deze trieste vertoning vertrekken we naar de Glind om Lianno op te halen voor het weekend en beginnen met een gesprek met de mentor en Lianno. Dan snel naar huis al pratend en het was een zeer serieus en goed gesprek. Volgende keer komt Lianno voor het eerst zelfstandig met openbaar vervoer. Hij is er klaar voor echt top! Dan nog wat drinken en bedtijd het is al laat en we gaan vrijwel allemaal tegelijk slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.