Zaterdag alle weersoorten

Ik sta vroeg op ben wat verkouden en krijg dus zoals gewoonlijk al vroeg ruzie met beademing, stilletjes verlaat ik de slaapkamer zodat Johannes lekker kan uitslapen. Ik verzorg Kuifje en zie voor het huis erg veel licht achter gitzwart en het bliksemt en dondert wat. het is vandaag raar weer zon, regen, natte sneeuw, hagel alles gepaard met wind kortom variatie genoeg. Ik breng Johannes na 11 uur even koffie op bed. We verzorgen samen de andere dieren, verschonen de hamsters. Alle dieren maken het goed, de Flappentakken  groeien hard en er zitten dames bij dus erg blij, nu hopen dat ze eitjes gaan leggen, het is namelijk erg leuk om ze te zien opgroeien. het duurt wel tussen 3 en 9 maanden voor de eitjes uitkomen maar geduld is schone zaak. De strooi spullen kwamen en dus in elkaar gezet en meteen gestrooid voor ons huis de oprijplaat en de openbare weg voor ons huis, als het later hagelt is alles wit behalve bij ons, cool.  In de middag pakken we alle plakboeken van koningshuis in en ook de gebonden vorsten bladen en maken heir een mevrouw in de wijk erg blij mee. Mijn verzameling werd veelt e groot en ik ga alleen nog boeken, beeld en geluid materiaal bewaren. De dozen vol lossen Vorsten bladen heb ik al aan iemand geschonken end at was ook zo afgesproken met de mevrouw waar ik toen die spullen van kreeg, doorgeven aan chronisch zieke of oudere en dat heb ik gedaan. Ik heb nog tijdje zitten breien en komende wek gaat er een doos vol gebreide/gehaakte lappen naar actie van Groningen breit.  We kijken een film en wat series end an is de dag alweer om. Lekker douchen en dan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie