Klaar voor gladheid en sneeuw

Goed het is alweer vrijdag en nog wel de 13e ook, al geloof ik daar niet in. We zijn op tijd op want Sjoerd komt. Samen gezellig aan de koffie en lekker kletsen. En dan weer meer koffie,  gelukkig ben ik daar nog niet allergisch voor na al die jaren.

Dan de dieren doen, prijsvragen en spelletje en jawel ik heb geluid in Mario Run heerlijk dat speelt stukken beter. Ik zie in de mail een leuke aanbieding van strooizout met gratis een strooiwagentje, dat doen we na even overleg dus maar en nu hebben we dus genoeg zout voor de rest van ons leven denk ik LOL (5 keer 25KG)

Ik rommel rustig de dag door en er komt weer sneeuw en vorst aan, maar we zijn dus nu voorbereid. Ik heb geen zin om te koken end us bestellen we lekker wat en dan eten we bij de tv. De dag is weer om en dus douchen en bed in, morgen weer eend ag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie