Twil en moeders op bezoek

Vandaag is het weer de start van normaal leven, Johannes aan het werk dus. Ik rommel en verzorg de dieren en dan is Twil in Lelystad. Johannes haalt er even op en ik maak meteen lekkere lunch klaar. Na het eten begin met haar laptop window Live Mail weg en Thunderbird erop wat een gedoe, want we moeten alles handmatig doen gelukkig heeft ze klein adresboek en weinig belangrijke mails. het is snel gelukt en alles werkt erg blij mee. bij mijzelf ging het vol drama dus erg blij dat dit zo klaar was. Moeder komt ook om haar mail om te zetten end at is ook weer drama. Goed het lukt dus echt even niet en ik stop er even mee moeders gaat zonder haar laptop naar huis en wij gaan eten, kaasfondue. het is erg lekker en gezellig en na het eten gaat Twil naar huis. Ik ga nog even door met moeders haar laptop en heb inmiddels office 365 maar aangeschaft zodat we outlook kunnen gebruiken, ook dat gaat moeizaam maar het is uiteindelijk goed gelukt. Drama dit soort ongein en dan mag er noodzaak voor zijn, maar wordt er niet blij van. het kost je veel tijd en men schrijft overal het is zo te doen, maar ondertussen ben ik best handig met die dingen, maar zo te doen ik vrees eerder dat veel mensen het uren werk en hoop stress kost. Ondanks het gedonder met de pc en mail hebben we het erg gezellig gehad met Twil en moeders.

Dan hebben we ook nog probleem met Nintendo ik heb Mario Run gekocht maar het werkt niet goed, geluid doet het niet kortom contact gezocht maar geen reactie erg irritant. Ik geloof dat ik mijn geld maar terug wil ……..spelen zonder geluid kan maar is saai en je mist veel omdat geluid dingen aangeeft nou ja we blijven maar zeuren op twitter en wie weet komt er zsm update en lost die het op.

Twil laat weten dat ze goed is aangekomen en dan kan ik gaan douchen en slapen ben erg moe. Maar goed nog 1 persoon helpen met windows Live Mail eraf halen en dan is het bij iedereen gelukt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie