Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jan/170

Sneeuw en ijs

Nou we werden wakker in een witte wereld, is wel erg mooi maar zorgt ook weer voor veel overlast. Alle waarschuwingen die er waren gebeuren er toch weer erg veel ongelukken, mensen gewond, mensen vast in vastgelopen treinen en ik ben erg blij dat wij en Twil wel geluisterd hebben, want anders had ze probleem omdat er geen treinen reden tussen Lelystad en Zwolle. Het wordt een rustig dagje thuis en we rommelen in huis, ik begin weer met bijwerken forum en schiet lekker op. Vandaag dan echt de laatste aflevering gezien van 24......maar las ook dat men overweegt nog een serie te maken zonder de huidige hoofdrolspeler Kiefer Sutherland, ik ga het in de gaten houden want het is een erg leuke en zeer spannende serie.

In de loop van de avond smelt langzaam de sneeuw, maar is het wel weer mistig en ik denk als we morgen weer opstaan de boel weer groen en grijs is maar zonder sneeuw.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.