Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29dec/160

Rust

Vandaag rustdag, ben erg moe en heb zere voet wat me nog moeier maakt. De ochtend blijf ik op bed liggen.  alles kost energie maar ik heb het er echt voor over en dan kan heel veel, maar moet je wel daarna evens tapje terug doen. Vandaag heeft Johannes de HDMI switch  neergezet en alle kabels verborgen en het ziet er nu helemaal top en super uit bij de tv. Ik hou van netjes maar hier heb ik het geduld niet voor, gelukkig Johannes wel.

Ik hoorde dat een internetvriend kanker heeft, een vriend hier uit de stad ook kanker,  vlak erna hoor ik dat de beide ouders van internetvriendin ook kanker hebben en ik heb geen woorden voor ze.......ik doe het maar met lichtjes. Ik wens niet alleen mensen die ik ken, maar een ieder sterkte , moed en wijsheid toe als men het nodig heeft. Wij maken de wereld en wij zorgen voor lichtjes, ik wil graag de lichtjes zien in de donkere wereld waarin we momenteel leven.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.