Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28dec/160

Einde mini vakantie met Lianno

Vandaag  gewoon maar mijn schoen aan gedaan, doet wel zeer maar kan moeilijk op een schoen Lianno weg brengen. Vandaag samen lekker met de Wii U bezig geweest. Heerlijk stuk Zelda gespeeld en racen tegen de mannen. Lianno is er erg goed in. De dag vliegt om net als de dagen ervoor Lianno kwam al vroeg op vrijdag en is dus 6 dagen hier en nu is het alweer om. Ik kook maar weer eens normaal aardappels, wortels en tartaartje.  Na het eten  auto inladen Lianno heeft veel spullen en de gitaar is groot en zijn trots.  In de Glind ontmoeten we voor het eerst Rudy de mentor Lianno, een leuke man. Na een sigaret en praatje gaan we snel de auto weer in het is koud brrrrr. We rijden rustig terug naar Lelystad door de mist. Thuis nog wat koffie en na kletsen, spelen op Wii U en dan gaan we douchen en bed in. 

De dagen vlogen om, maar we hebben heel erg genoten en zowel Lianno als wij waren erg blij met deze minivakantie.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.