Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27dec/161

Mijn kerstcadeau de Wii U

Vandaag kwam Sjoerd weer dus op tijd uit bed, hij begint om 9 uur. We waren op tijd wakker, maar op weg naar de badkamer stootte ik mijn kleine teen, dat deed zeer toen Johannes de badkamer in kwam om te helpen zei hij euh er ligt bloed....... en ik zie o ik stootte net mijn kleine teen en tilde mijn voet op en hoppa allemaal bloed. Leve de bloedverdunners. Het was dus harder gegaan dan ik dacht, de kleine teen ligt open, nagel kapot en alles blauw en onder het bloed, ijs erop en heftig begin van de dag Goed toen het eindelijk stopte naar kamer met been omhoog verbandje erom en het zal wel weer overgaan, maar doet  goed zeer. Johannes heeft stukje nagel afgeknipt verder kan hij er niet bij dus de rest moet vanzelf gaan genezen. Daar liep ik an heel de dag op een schoen en een sok omdat anders voet te koud werd en schoen tja dat was geen optie nu. Het was daarna gezellig met Sjoerd en we hebben ook meteen met zijn allen de kerstboom en spullen opgeruimd, heerlijk schoon en net huis weer zoals het hoort.
In de middag kwam de Wii U dan eindelijk binnen en Johannes sloot het mooi aan en toen instaleren wat een werk, maar het draait en we heerlijk zitten karten. Morgen maar lekker met Zelda aan de slag.
  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De dag gaat snel om en we gaan nog een keer gourmetten om de restjes op te maken. Het is erg gezellig zo eten met elkaar en alles gaat nu wel op. In de avond gaan we weer lekker met de Wii U aan de slag alle drie komen we er goed in dat karten gaat steeds beter. Lianno belt met zijn moeder dat is elke dinsdag dus ook als hij hier is. Dag om lekker slapen en yes nog een dag te gaan met Lianno. Het was weer een prima dag op de teen na, maar ach ik kan een stootje hebben al moet ik zeggen dat toen ik al dat bloed zag en die rare stand van nagel mijn maag wel even flink draaide.
Vlak voor ik ga slapen krijg ik berichtje op Facebook dat ik bij Eru een kaasfondue set gewonnen heb, lekker en zo schattig bakje! Erg blij mee dit zijn lekkere en leuke prijsjes. We zouden dit gisteren doen kaasfondue, maar omdat de moeders ziek zijn hebben we het doorgeschoven naar oud en nieuw dus wie weet is deze op tijd binnen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. alles weer gelezen. leuke kerstdagen hadden jullie, en zoveel gedaan en beleefd. leuk Lianno met gitaar. kon het helaas niet luid genoeg op comp krijgen, maar t ziet er goed uit. hopelijk bellen we gauw weer eens.. mooi al jouw jurkjes enz. voor de meisjes. knap hoor. wel jammer van je teen, sterkte ermee.
    lieve groet twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.