Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26dec/160

Tweede kerstdag thuis, moeders ziek

Vandaag beetje uitgeslapen en rustig de dag begonnen met ontbijtje. Daarna kreeg Lianno zijn kerstcadeau end at was erg mooi. Een klein pakje waarin een gitaarstemmer zat en hij riep das mooi als ik een gitaar had, daarna mocht hij kleed van tafel trekken om een gitaar te vinden ......een blije Lianno riep OMG handen voor de mond en een emotionele reactie volgde. Heerlijk kerstcadeau! Meteen alles in elkaar gezet en spelen maar. Het is een complete set een gitaar, standaard voor gitaar en bladmuziek, stemmer, extra snaren, plectrum's, snarenspanner, tas, draagband. Van moeders kreeg hij een boek om te leren spelen met 2 cd's, helaas is moeders ziek dus kan ze niet komen. Johannes heeft de apparatuur anders neergezet en snoeren weggewerkt bij de tv de Wii is de kast in en morgen komt mijn kerstcadeau een Wii U, een hele klus maar het staat weer op en top netjes en alles weggewerkt, klaar om de Wii U er neer te zetten. Uiteraard vandaag geoefend met de Nintendo 3DS heerlijk gamen met Lianno samen. Lianno heeft ook wat gespeeld op de gitaar, zie filmpje hieronder. De dag vloog om met hapjes en drankjes en gezellig samen zijn. He toverlijden van mijn jeugd idool George Michael raakte me wel en was het eerste dat ik vanmorgen hoorde en las, veel te triest heel veel sterkte voor familie vrienden en andere nabestaande. In de avond zouden we combi doen van gourmet en kaasfondue maar de moeders kwamen niet door ziekte helaas dus lekker gourmet gedaan en de kaasfondue gaat door naar oud/nieuw. Nog wat gamen, kletsen en gezellig samen zijn en nu is het einde dag hoogste tijd om allemaal te gaan slapen, morgen weer een dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.