Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25dec/160

Eerste kerstdag in Bennekom!

Vandaag op tijd op en alles klaar maken en gezellig ontbijten met elkaar. Dan gaan we op weg naar Bennekom. De eerste kerstdag vieren we bij Inge, Gerben, Feline en Fenna, ook Ina en Hanneke komen langs. Het is erg gezellig en ik wordt helemaal blij als ik zie dat de beide prinsesjes de door mij gehaakte jurkjes dragen TROTS!!! Het is erg gezellig en we gaan lekker gourmetten met elkaar en dat was heerlijk en gezellig. In de avond weer naar Lelystad. Moe maar zeer voldaan van een fijne dag komen we thuis. Nog napraten, wat drinken en jawel ik heb bij Pokemon Go de Pikachu met kerstmuts! Welterusten tot morgen!

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.