Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23dec/160

Kerst-Kook-Concert met The Voice Company en Lianno komt!

Vanmorgen op tijd op gestaan, Sjoerd kwam dus gezellig aan de koffie. Huisje schoon voor kerst en alles aan kant. Al snel komt Lianno, 10 uur was hij er super en blijft gezellig tot woensdagavond.  Ik heb op Facebook gereageerd op bericht van wethouder WMO en hulpmiddelen, ik vind namelijk dat we van pakketten af moeten en meer gericht naar allel mogelijkheden kijken en nu mag ik erover vertellen en ga ik in januari op gesprek met de wethouder en iemand van WMO. Leuk kijken we naar uit. De dag gaat snel en Lianno wil graag koken en dat kan en mag hij we eten Tortellini Bolognese. Het smaakt heerlijk en hij maakt het zelfstandig klaar, super!
Na het eten koffie end an gaan we naar het Kook-Kerst-Concert van The Voice Company, het wordt een leuke lange en zeer gezellige avond met mooie muziek en ze maken lekkere dingen klaar. De bekende top chef Paul Fagel  kan niet alleen koken maar ook mooi saxofoon spelen. Het is al bijna 23.30 uur als we thuis komen en Lianno vond het niet zijn muziek maar wel erg leuk en erg knap hoe ze het deden. Thuis gaat hij direct slapen is al laat voor hem hij was vroeg op. Wij drinken nog wat en gaan dan ook plat.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.